Työntekijä.Kokemuksia.fi Cambridge Ohjelma
Cambridge Ohjelma

Cambridge Ohjelma tarjoaa mahdollisuuden turvalliseen yrittäjyyteen

Riku Laine työskentelee Cambridge valmentajana Kempeleessä ja Oulun Pateniemessä. Cambridge painonhallintavalmennuksessa tuotteilla tehtävä painonhallinta yhdistyy valmentajan tarjoamaan tukeen ja turvaan. Valmentajana työskentelyssä Lainetta on viehättänyt erityisesti sen tarjoama vapaus päättää omista työajoista.

Laine on koulutukseltaan liikuntaohjaaja-fysioterapeutti, mutta valmentajana toimiminen ei vaadi mitään tiettyä pohjakoulutusta. Cambridge Ohjelma kouluttaa ja perehdyttää jokaisen uuden valmentajan, ja täydentäviä koulutustilaisuuksia järjestetään vuosittain.

– Koulutuksissa varmistetaan, että meillä on viimeisin tieto siitä, miten ohjelma kehittyy ja mitä asiakkaat tarvitsevat valmennuksen yhteydessä, Laine kertoo.

– Olemme itsenäisiä yrittäjiä tässä Cambridgen sisällä, ja se on minulle tärkein asia, hän jatkaa.

Vapautta ja hyviä tienestejä

Itsenäinen yrittäjyys tarkoittaa samalla vapautta, ja työmäärät saa määritellä itse täysin. Työskentely on tehty mahdollisimman helpoksi, ja valmentajat saavat käyttöönsä valmiit ohjelmat ja valmennusrungot.

“Cambridge Ohjelma tarjoaa valmiin verkoston, josta voi pyytää apua.”

– Vaikka olen itsenäinen yrittäjä, tässä ei todellakaan ole yksin. Cambridge Ohjelma tarjoaa valmiin verkoston, josta voi pyytää apua. Mieltä askarruttaviin kysymyksiin vastataan vuorokauden sisällä, Laine sanoo.

– Parasta työssäni on vapaus. Kalenterin saa suunnitella itse ja valmentaminen on tehty mahdollisimman helpoksi. Meillä on valmiit markkinointimateriaalit ja budjetit siitä, millä hinnalla palveluja kannattaa tarjota. Tässä on mahdollisuus päästä hyville tuntipalkoille vähän pienemmälläkin työmäärällä, hän jatkaa.

Tunnettu brändi takaa asiakkaiden riittävyyden

Asiakkaiden näkökulmasta valmentajien tekemä työ on tärkeää siksi, että painonpudotus ja erityisesti painonhallinta ilman selkeää suunnitelmaa on haastavaa – valmentajana pääsee tukemaan ihmisiä matkalla kohti terveellisempää elämää. Cambridge Ohjelma markkinoi itseään laajalti, joten myynti hoituu lähes itsestään.

“Kyllä voin suositella valmentajaksi ryhtymistä, koska Cambridge valmentajana on hyvä ja helppo toimia.”

– Vaikka ei itse tekisi lainkaan markkinointia, ihmiset kyllä tietävät Cambridge Ohjelman. Ei tarvitse lähteä nollista, vaikka aloittaisi yrittäjänä, Laine

– Tämä on ollut älyttömän hyvä työväline liikuntavalmennuksen ohessa. Kyllä voin suositella valmentajaksi ryhtymistä, koska Cambridge valmentajana on hyvä ja helppo toimia. Tervetuloa vain joukkoon, hän toteaa lopuksi.

Cambridge Ohjelma

Lisää kokemuksia tästä yrityksestä