Työntekijä.Kokemuksia.fi LapWall
LapWall

Teuvo Karppinen: Myyjän työssä parasta on asiakasläheisyys

Teuvo Karppinen teki uranvaihdoksen pian sen jälkeen, kun LapWallin tehdas Pyhännällä avattiin. Viimeiset 10 vuotta taloja kuluttajille myynyt Teuvo tekee nyt kauppaa rakennusyritysten kanssa. Positiivinen vire työhön syntyy yhdessä asiakkaiden kanssa.

Keväällä 2012 Teuvo Karppinen kuuli ystävältään, että Pyhännälle on perustettu elementtitehdas, johon tarvittaisiin myyntivoimaa. Jo samana syksynä Teuvon työpaikka vaihtui LapWallille, jossa hän on viihtynyt siitä saakka.

– LapWallin korkeatasoinen automaatio ja edistynyt tekniikka vakuuttivat minut siitä, että täällä tuotetaan laadukkaita elementtejä. Edullisuus ja laadukkuus – nämä kaksi ovat myyjälle tärkeitä elementtejä, Karppinen pohdiskelee.

Työ ei ole kellokorttiin sidottua

Työssään Teuvo nauttii vapaudesta. Hän tekee töitä pääosin etänä ja tapaa asiakkaita säännöllisesti. Teuvo pitää siitä, että työn tulosta ei mitata siihen käytetyssä ajassa – pääasia on, että työt tehdään ja tavoitteisiin päästään.

“Pidän asiakasläheisyydestä tässä työssä erittäin paljon.”

– On todella mukavaa, että saa itse aikatauluttaa työpäivät. Tämä työ tukee myös vapaa-aikaa hyvin, koska työt tehdään päivällä, eikä iltaisin tarvitse juurikaan työjuttuja miettiä.

“Asiakkaat ovat erittäin tyytyväisiä”

Työssään Teuvo nauttii eniten asiakkaiden tapaamisesta. Elementtien myynti rakennusliikkeille on kuluttajapuoleen verrattuna erilaista, koska asiakassuhteet ovat pitkiä ja kauppaa tehdään saman asiakkaan kanssa useita kertoja.

– Luottamus, mikä myyjän ja asiakkaan välillä on, on erittäin tärkeää. Kaupanteko on paljon helpompaa, kun luottamus on syntynyt. Pidän asiakasläheisyydestä tässä työssä erittäin paljon, Teuvo kertoo.

– Aina kun kierrän ympäri Suomea, käyn tapaamassa asiakkaita ja kysymässä palautetta. Pääsääntöisesti asiakkaat ovat erittäin tyytyväisiä. Kerrankin yksi asiakas sanoi, että ”sinun kanssasi on mukava tehdä kauppaa.” Se antaa positiivista pontta työhön, kun asiakas antaa palautteen suoraan.

LapWall

Lisää kokemuksia tästä yrityksestä